Doneren

Doneer en wordt Vriend van Stichting Medisch Werk Mumbai, want deze kwetsbare Indiase vrouwen en kinderen kunnen uw steun goed gebruiken. Fijn dat u hen steunt!

Kies een bedrag:

• Voor € 10 per maand zorgt u ervoor dat tien nieuw gediagnosticeerde HIV besmette personen duurzaam worden begeleid.
  • Voor € 25 per maand maakt u het mogelijk dat twee afgelegen dorpen zonder medische voorzieningen worden bezocht door ons team van arts, laborant en maatschappelijk werkers. Er wordt gratis spreekuur gehouden, indien nodig inclusief medicijnen en een test op HIV besmetting.
  • Voor € 35 per maand zorgt u samen met drie andere donoren voor een ziekenhuisbed in ons Theresa Hospital in Jewargi, inclusief medische staf, medicijnen en voedsel.
  • Ik doneer een ander bedrag.
Doneer

• Ik doneer eenmalig een bedrag en maak dat over op
    t.n.v. Stichting Medisch Werk Mumbai

Wij bedanken u heel hartelijk voor uw bijdrage.